Nieuws  |  ma 24 jul 2023

Heavy lift specialisten HEBO en Bonn & Mees fuseren

De Nederlandse maritieme heavy lift specialisten HEBO Maritiem Service en Bonn &; Mees zijn overeengekomen om hun krachten te bundelen in een fusie die zowel hun materieelvloten als andere middelen zal combineren.

HEBO zei dat de fusie m​et Bonn &; Mees Drijvende Bokken BV de basis legt voor uitgebreide diensten en een sterkere positie in de markt. "De samenwerking zorgt ook voor een efficiënte en gespecialiseerde focus op gebieden zoals zwaar tillen, gespecialiseerd transport, bergingsoperaties en noodhulp," vervolgde Hebo. Voorwaarden van de deal werden niet bekendgemaakt.

De twee Rotterdamse bedrijven combineren hun kennis, expertise en specialismen "om te zorgen voor een betere beschikbaarheid en voorspelbare resultaten voor klanten in heel Europa door middel van hun uitgebreide vloot."

Wat zit er in uw wagenpark?

​De Hebo-vloot omvat het 2.200 ton zware hefschip HEBO Lift 10 (voorheen Taklift 4), plus nog eens een achttal drijvende sheerlegs en kraanschepen. Bonn &; Mees heeft drie zwevende sheerlegs. Matador 3 hijst 1.800 ton, terwijl Matador en Matador 2 elk een gewicht van 400 ton hebben.​
Bron: https://www.internationalcranes.media 17 juli 2023

Meer nieuws?

Ga naar het nieuwsoverzicht voor alle berichten.