Vereniging Verticaal Transport

Welkom op de site van de Vereniging Verticaal Transport (VVT), dé brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in het verticaal transport. Verticaal transport staat voor hijsen, heffen en werken met een hoogwerker. De VVT is een organisatie die actief werk maakt van veilig en vakbekwaam werken en van de belangen van haar leden bij diverse relevante overheden.

Een van de pijlers van de VVT is informatievoorziening voor de leden. Algemene vragen, vragen over CAO, Arbo, Techniek en Veiligheid, de VVT heeft antwoord op alle vragen. De website van de VVT is hierin van een significante waarde. Op de website is alle aanwezige relevante kennis en informatie van de VVT opgenomen en kan te allen tijde geraadpleegd worden. Deze informatie is alleen beschikbaar en  toegankelijk voor de leden van de VVT op het extranet. 

Het openbare gedeelte van de website biedt aan een ieder informatie over waar de VVT voor staat, wat haar activiteiten zijn en hoe bedrijven lid kunnen worden of kunnen toetreden tot de VVT als geassocieerd bedrijf. Daarnaast is er ook algemene en handige informatie opgenomen. 

Bent u op zoek naar een kraanverhuurbedrijf bij u in de buurt? Alle leden van de VVT staan op de website vermeldt met de NAW gegevens en het materieel wat zij verhuren.  Zij zijn gemakkelijk te vinden via de zoekfunctie op de pagina zoek een kraan. Hier vindt u ook de nodige informatie inzake regie en aangenomen werk en de algemene voorwaarden die gehanteerd worden.

Informatie & Advies
De VVT is voor haar leden van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar voor vragen en advies. Algemene vragen kunnen aan de hand van het contactformulier worden ingediend. Specifieke vragen op het gebied van CAO, Arbo, Techniek en Veiligheid, kunnen gericht gesteld worden aan de medewerkers van het desbetreffende secretariaat

Voor spoedgevallen is de VVT ook buiten kantoortijden bereikbaar.
Deze contactgegevens zijn alleen bekend bij de leden van de VVT.