VVT ledenvergadering bij SOMA Bedrijfsopleidingen

Vele positieve reacties van de VVT-leden over het gebruik van blended learning en simulatoren in de lessen. Woensdag 11 december 2019 werd de laatste VVT ledenvergadering georganiseerd bij ons op het park. Er vond een besloten VVT ledenvergadering plaats en een geassocieerde ledenvergadering. In de besloten VVT ledenvergadering is de nieuwe voorzitter voor VVT gekozen. Tijdens de lunch konden de leden plaatsnemen op de simulator, een rondleiding krijgen en een demonstratie over blended learning bijwonen.

Welkomstwoord door directeur Koen Stephan
Op woensdag 11 december 2019 werd de laatste ledenvergadering van de Vereniging Verticaal Transport gehouden bij ons op het park. Directeur SOMA Bedrijfsopleidingen en SOMA College, drs. Koen Stephan, deed de opening en heette iedereen welkom, waarna de bedrijfsfilm van SOMA Bedrijfsopleidingen werd getoond.

Nieuwe voorzitter VVT
Vervolgens werd de besloten VVT ledenvergadering en de geassocieerde ledenvergadering gehouden. Tijdens de besloten VVT ledenvergadering is de nieuwe voorzitter Vereniging Verticaal Transport gekozen. De ondernemer en adviseur in de logistiek Peter Sierat is met ingang van 1 januari 2020 aanstaande de nieuwe voorzitter van Vereniging Verticaal Transport.

Simulatoren en blended learning
Binnen onze lessen wordt regelmatig gebruik gemaakt van de simulatoren en blended learning. De VVT-leden waren erg positief gestemd over de demonstraties op de simulator en de blended learing. Tijdens de lunch konden de VVT-leden plaatsnemen op de simulator om hier een aantal oefeningen op te doen. Daarnaast kregen de leden een rondleiding door de SOMA-gebouwen. Er werd een blended learning demonstratie gegeven de accountmanager Luuk Schepers (SOMA Bedrijfsopleidingen) voor de verticaal transport opleidingen. 

Bron: SOMA Bedrijfsopleidingen, 24 december 2019