SOMA Bedrijfsopleidingen opnieuw CEDEO-erkend

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor o.a. aanbieders van trainingen en opleidingen. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk dat inkopers van opleidingen voorziet van kwaliteitsborging van het aanbod van bedrijfsopleidingen. Naar aanleiding van het laatste klanttevredenheidsonderzoek onder een variatie van inkopers uit verschillende branches van SOMA Bedrijfsopleidingen scoort SOMA Bedrijfsopleidingen 96% op maatwerk en 98,1% op de open inschrijvingen.

Kwaliteit van dienstverlening

Uit de onderzoeksresultaten kwam naar voren dat klanten tevreden zijn over de manier waarop SOMA Bedrijfsopleidingen haar dienstverlening laat inspelen op de behoefte van de klant. Als sterke punten worden onder andere genoemd: de kwaliteit van de docenten, de communicatie en de flexibiliteit naar de klant. Enkele uitspraken ter illustratie: “We doen al jaren zaken met SOMA Bedrijfsopleidingen en dat heeft te maken met kwaliteit en de marktconforme prijzen”, “Ze zijn zo flexibel dat ze meerdere verschillende opleidingen op maat kunnen aanbieden aan ons personeel”., “Sterk is voor mij de snelheid van handelen en de inhoud van de producten die we bij SOMA Bedrijfsopleidingen afnemen”. en “Ze maken maatwerk op onze organisatie en zijn proactief in de communicatie”.

Kroon op ons werk
Judith Holtkuile, Directeur SOMA Bedrijfsopleidingen, zegt: “We zijn ontzettend gelukkig met deze fantastische beoordeling van onze klanten. Het is echt de kroon op ons werk. Alle credits voor dit resultaat gaan naar ons geweldige team. Bij ons staat de cursist centraal. We doen het echt samen, van onze accountmanager die de opleidingsvraag concretiseert tot de opleidingsdeskundige en docent die deze vraag oplossen tot onze organisatoren die zorgen dat alles op rolletjes loopt.”

 

Ontwikkelingen
Met alle ontwikkelingen die volop gaande zijn in de branches van onze opdrachtgevers en binnen bedrijfsopleidingen, zitten wij niet stil. We zijn erop gespitst het volgende onderzoek opnieuw met uitmuntende resultaten af te sluiten en daarom zijn wij volop bezig met nieuwe didactische methodieken en oefenen wij met nieuwe technologieën. Daar waar succesvol gebleken passen wij nu e-learnings en blended learnings toe. Cursisten ervaren deze technologieën als zeer waardevol. Quote: “Het maakt de training afwisselend en efficiënt omdat ik op mijn eigen niveau en in mijn eigen tijd en tempo aan de stof kan werken. De digitale stof is overzichtelijk en echt leuk om te doorlopen. Het helpt me goed voorbereid de daaropvolgende klassikale les bij te wonen, ik kan heel gericht vragen stellen, extra oefenen en overleggen met mijn medecursisten.”

 

Over SOMA Bedrijfsopleidingen

SOMA Bedrijfsopleidingen is al meer dan 75 jaar dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan van maatwerk en standaard opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de sector hebben. Het ontzorgen van werkgevers en werknemers op het gebied scholings- en ontwikkelingsvragen staat centraal. SOMA Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Harderwijk en maakt gebruik van verschillende oefenterreinen met een totale oppervlakte van 27 hectare.

 

Bron: SOMA Bedrijfsopleidingen, 1 juli 2021